Catering

Huurwerk

Huurwerk is een heel divers verhaal. Hiervoor geldt dat dan ook dat wij pas dan een prijs af kunnen geven wanneer uw wensen bekend zijn.

Het door ons verzorgde huurwerk wordt ingezet om uw feest optimaal te laten verlopen, berekend op het aantal gasten ( al dan niet met spoelen en dus hergebruik ) en kan variëren van een asbak tot champagne fluitjes en van een dansvloer tot een lepeltje in de koffie. Wij verzorgen alles wat nodig is, aangevuld met uw wensen.

Het huurwerk wordt door ons besteld en aangeleverd. Wanneer u kiest om het feest zelf te regelen dient u het gehuurde in ongeschonden staat te retourneren aan het verhuur bedrijf ( deze komt dat retour halen ). Wanneer u voor inzet van personeel kiest regelen wij dit alles voor u. Stellen wij alles op, en ruimen alles op.

Barbecues:

Voor het gebruik van barbecues gebruiken wij barbecues op gas. De barbecues zijn kosteloos wanneer wij het werk voor u mogen verzorgen en zolang deze uit eigen middelen komen. Wij kunnen ook bbq-en met de Weber Sumit (op kolen).

Personeel:

Om uw feest helemaal zonder zorgen en perfect te laten verlopen kunnen wij ook personeel inzetten. Wij onderscheiden het personeel in twee categorieën t.w. bedienend personeel en vak personeel. Bedienend personeel zijn alleen diegene de drankjes uit serveren. Vak pers. zijn de overige personen. Denk hierbij aan de slagers bij bbq en de barkeeper achter de tap,

Elke klant van Slagerij van der Schagt catering heeft haar eigen wensen, kent haar eigen gasten, weet in welke ambiance deze zich prettig voelen. Wij leveren daar passend maatwerk bij, toegespitst op uw wensen en op die van uw gasten om beiden een onvergetelijke dag c.q. avond te geven.

Om dat maatwerk ook op uw situatie toe te passen nodigen wij u uit tot het maken van een afspraak zodat wij u een passende offerte kan doen toekomen.

Catering in de ruimste zin van het woord: Van der Schagt catering verzorgt buffetten, partijen, bbq, Kaasplankjes,worstplankjes, heerlijke koude en warme hapjes,party’s op maat gesneden, naar wens van de klant.

Winkelwagen