Kaas

welkom op onze kaasafdeling

Naast vlees is kaas het andere product, welkom op onze kaasafdeling.

Hier vindt u alles wat met kaas te maken heeft. Een ruim assortiment Hollandse kazen, van jonge kaas tot de brockelear. Diverse geiten kazen, heel veel boerenkazen, terschellinger (een biologische kaas), Tynjetaler (een Friese gatenkaas) en een hele lekkere boerentruffel

Verder kunt u zich heerlijk vergapen aan en keuren van onze buitenlandse kaasspecialiteiten, met als hofleverancier Frankrijk, maar ook Italië, Spanje, Zwitserland en Engeland zijn vertegenwoordigd in onze koelvitrine.

Voor heerlijke kaas fondu’s of prachtige kaasplateau’s en alles wat met kaas te maken heeft, bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Een tapas bar completeert dit geheel met een ruim assortiment mediterrane producten.Wij maken ook cadeaupakketjes op maat, geheel naar u wens en budget! Onze light kazen zijn naast minder vet en ook minder zout!

Tevens hebben wij alles om u kaasplank compleet te maken: Quiche paste (kweeperengelei), amandel/vijgenbrood, abrikozen/amandelbrood, maar ook appelstroopjes & vijgendipjes

Diverse soorten olijven, wat denkt u bijvoorbeeld van onze huisgemaakte olijven mix.

Wij hebben een ruim assortiment met huisgemaakte dips voor op een toastje of stokbroodje: Gooische kaas/pesto, Gooische mascarpone dip, pesto, en bieslook/roomkaas.

Winkelwagen